MARKO I KOD KUĆE MLATI DIVNU SVAKI DAN! Komšija tvrdi: Zvali smo nekoliko puta POLICIJU jer smo se bojali da će je UBITI! Š0KANTN0 OTKRIĆE!

0
396

Domaća javnost, posebno gledaoci rijalitija Zadruga nedavno su bili zgroženi dešavanjima u kući, kada je procurio snimak kako Marko udara po glavi svoju suprugu Divnu DNK. Naime, poznato nam je da su oni stekli simpatije pojavljivanjem u emisiji DNK, a kasnije i u rijalitiju, a prema onome što smo nedavno imali priliku da vidimo, kao i prema novim otkrićima od strane njihovih komšija u njihovom odnosu i nije sve tako bajno.

Naime, radi se o tome da je jedan njihov komšija za domaće medije rekao sljedeće: “On nju mlati svaki dan. Malo-malo, pa čujemo ciku i viku. Nekoliko puta smo zvali policiju, ali mu ona brzo oprosti. Žali se: “Marko me bije”, ali je on brzo obrlati, pa mu ona oprosti i pređe preko svega. Bolesno zvuči sad ovo što ću da kažem, ali mi smo oguglali na to. Za njegovo ponašanje znaju svi u selu, zna i policija, ali su svi prihvatili da oni tako žive. Divna neće da ga prijavi iako preti da će da ode od njega, a to nikad ne uradi. I da se Centar za socijalni rad uključi i celu priču, ona će ga braniti. Pa što onda mi da se mešamo”, rekao je on.

Inače, oni su i ranije bili dio rijalitija, a ove godine Veliki šef je odlučio opet da ih pozove, i mnogi su bili oduševljeni, samo što ta situacija koja se desila je sve zgrozila, kao i ovi novi detalji koje je otkrio njihov komšija. Šta vi mislite o svemu ovome? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima ispod.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here