Nada Topčagić i Marinko Rokvić su zagužvali do bola!

Rezultat slika za marinko i nada

Među njima se desilo čak nekoliko sukoba, a jedan od njih je u jednoj emisiji, a ona mu je onda uzvratili audarcem u grudi. Oni su se žestoko verbalno svađali ali sve je kolapsiralo kada su imali jedan nastup u Trebinju i kada su u Bosnu doalzili jednim  kombijem.

Naime, to večer je bilo pet pjevača sa njom, među kojima su Marino Rokvić i Bora Drljača. Njih je u kombiu bilo pet, a ona jedina žena. Kasnili su na nastup,a akda su došli pred klub, bilo je dota fnova koji su se htjeli slikati. Nada se sa svima slikala dok je Marinko bio jako nervozan, te ju je u jednom trenutku povukao za kosu, i počeo se derati.

Rezultat slika za marinko i nada

Ona kaže da od tada sa nim nikada nije progovorila. Dakle, kada mu je ona odbrusila na sve to, on je odlučio da je jako poveuče za kosu. Od tada više ništa nije isto,   a malo ko zna za ovaj slučaj.

U emisijama i na društvenim mrežama izgelda sve uredu sa estradnim zvijezdama,a li mnogi su oni u ratu, i cijela je estrada podjeljena. Ali ovo je zasigurno najžešči sukob.

Rezultat slika za marinko i nada

Nikada ne bismo rekli da je Marinko Rokvić takav, izgleda kao pravi gospodin ali izgleda da je starost učinila svoje. Možda ga je put izmosrio ali isto tako ništa ne može opravdati to da je nasrnuo na ženu i to svoju kolegicu pred sam nastup.

Ne možemo ni zamisliti kako je njoj bilo to veče.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here