Kako srpski mediji prenose pogoršali su se odnosi između pjevača Darka Lazića i njegove vjerenice Marine, jer Marina više ne može da trpi neke stvari koje Darko konstantno radi.

Kako mediji saznaju Marina je zaprijetila Darku da će ga ostaviti i da nikada neće vidjeti svoga sina ako još samo jednom sjedne na motor i ukoliko se oda svojim starim porocima poput brzine, alkohola i droga.

Loading..

I mada je Darko prije više od pola godine jedva preživio stravičnu saobraćajnu nesreću izgleda da njegova strast za brzinom ne popušta. Čak su i njegove komšije iz Brestača zabrinute zbog njegovoga bahatog ponašanja i svjedoci su bili da je Marina u nekoliko navrata bila veoma bijesna i da mu je poručila da je bolje za njega da počne da vodi normalan život jer im je dijete na putu, a poručila mu je da više ne vjeruje njegovim obećanjima i da više neće trpjeti njegove gluposti i da ne želi da pored svoga djeteta brine i o njemu kao da joj je dijete a ne vjerenik i budući muž.

Još mu je i poručila da joj ne pada na pamet da noću ostaje sama sa bebom i da još razmišlja da li se on negdje slupao na putu, pijan ili nadrogiran.

Ljudi bliski Marini kažu da je ona još traumatizirana sa nesrećom koju je Darko preživio u oktobru mjesecu, te da je na kraju shvatila da jedino ucjenom može da nešto napravi pa je Darku zaprijetila da nikada neće vidjeti svoga sina ako ode od njega i ako ne promjeni svoj način života. Marina je shvatila da joj sada nije niko preči od bebe i ako Darko nije na istim dužinama kao ona da će jednostavno morati presjeći tu vrpcu i otići daleko od njega.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here