U NEDAVNOM INTERVJUU, MARIJA ŠERIFOVIĆ JE OTKRILA DETALJE ZA STORY DA RAZMIŠLJA SVE VIŠE I VIŠE OZBILJNO O RODITELJSTVU.

Kako je i sama istakla, sama pomisao na to nju čini jako srećnom ženom.

O tome razmišljam sve ozbiljnije, priznala je Marija, nastavila je da smatra to najvećim životnim trijumfom, mora da prizna da pri samoj pomisli na to se raduje vrlo.

Rekla je da neće odbaciti ni usvajanje, na takav korak kako kaže još uvijek nije spremna. A potom je rekla kako je to najuzvišeniji čin koji jedan čovjek može uraditi, i ona se divi ljudima koji su spremni to uraditi, čini se ipak da ona još uvijek nije spremna za usvajanje.

Loading..

Marija Šerifović još uvijek nema partnera, ali je rekla da bi voljela rado postati majka. Nju i dalje gledamo u Zvezdama Granda, koje je misila napustiti, ali kako se promijenio koncept takmičenja, ona je ipak ostala. Sada su mentori takmičarima i nada se kako će pobijediti neko iz njene grupe jer smatra da ima najbolje takmičare.

Marija je jedna od najboljih pjevačica na srpskoj glazbenoj sceni, a njezinu interpretaciju karakteriziraju jake emocije, specifična boja i snaga glasa koji osvaja ne samo pozornost nego i srca slušatelja.

Maria uvijek ističe da je glazba smisao njezina života i da u svijetu nema ničega što bi to moglo učiniti i zamijeniti onu količinu ljubavi i sreće koju osjeća svaki put kad izađe na pozornicu. To je zasigurno ključ njezina uspjeha.

U listopadu 2013. godine održana je premijera dokumentarnog filma “Ispovijesti” o Mariji i otkriva njezin život, njezine tajne, uspjehe i neuspjehe. Kasnije je film emitiran u osam epizoda na televiziji “Prva”. U veljači je održana promocija knjige “Confession”, au sljedećem razdoblju očekuje se promocija novog glazbenog albuma s istim naslovom – “Confession”.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here