Danas je jednoj djevojci ispunjena životna želja. Ta djevojka je hrabra Bišćanka Azra Dedić, prvakinja Evrope u ID judou, a najveća joj je želja bila upoznati Mariju Šerifović, a Marija joj je tu želju danas i ispunila.

Nakon što je čula za Azrinu želju za upoznavanjem, srbijanska pjevačica je doputovala u Sarajevo i iznenadila našu junakinju na pres-konferenciji.

“Gdje si Marija, legendo”, bile su prve Azrine riječi nakon što je vidjela Mariju kako ulazi na vrata sale u kojoj se prvakinja Evrope u ID judou obraćala medijima.

 

Poslije vrlo emotivnog susreta i dugog zagrljaja sa Azrom, Marija je bila iskrena i rekla da bi bila najsretnija da nema kamera kako bi njih dvije mogle nasamo popričati.

“Pogledala sam njen jedan intervju i kada sam vidjela da sebe smatra super herojem, znala sam da je to neko poseban. Nemojte da zaboravljate na svoje super heroje. Azra je duplo bolja, uspješnija i ljepša od svih nas, ne samo u BiH nego i u regionu. Ovo je najmanje što sam mogla da uradim za superheroja”, poručila je Šerifović.

Ova djevojka koja ima dvadeset pet godina ni jednog trenutka nije krila emocije kada je vidjela pjevačicu Mariju Šerifović za istim stolom.

Marija je poručila Azri da u njoj od danas ima prijatelja koji će joj biti na usluzi kad god to zatreba, u bilo kojem trenutku.

“Ovo je najmanje što sam mogla da uradim u svom životu”, navela je srbijanska pjevačica te se zahvalila svima koji su pomogli da se ovaj susret i dogodi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here