Manekenka je na plaži doživjela nevjerovatnu stvar kad je krdo divljih svinja iznenada naišlo i s leđa je napalo.

Kamera je sve zabilježila, a video je obišao svijet. Mišel Levin koja je inače porijeklom iz Venecule, sa svojim pratiocima na društvenim mrežama podijelila je video na kome joj prilazi krmača dok ona šeta na Bahamima po plaži, a onda joj se nevjerovatna stvar dešava.

U trenu strave je samo vrisnula, ali nije imala vremena da pobjegne. Svinja je u tom ugrizla za stražnjicu, a ona je poslije i pokazala mjesto na kome će da joj ostane uspomena koju će, sasvim sigurno, pamtiti dugo vremena.

Inače, ova manekenka je bila Plejboj model, a danas je na društvenim mrežama prati više od 13 miliona ljudi. Mišel Levin je javnosti postala poznata upravo zahvaljujući svojoj stražnjici, a ona svoje pratioce obraduje svakodnevno klipovima sa vježbama koje radi.

Svoj nalog vodi pod nazivom The Body.

Mišel je otkrila i u jednom intervjuu da je u ishrani i redovnom treningu tajna njenog dobrog izgleda. Lijepa Venecuelanka kaže da kao mala nije imala sreće i oca je rano izgubila, nakon čega joj se majka preudala, ali vrlo brzo su njih dvije ostale same.

Kaže da je pronašla svoju sreću pored švedskog bodi bildera Džimija Levina i u braku su od 2010. godine. Dosta rade zajedno, a Mišel su skoro proglasili i za najuticajniju fitnes instruktorku.

Dodaje da nije oduvijek izgledala onako kako danas izgleda, te da je muž promijenio i da je ubrzo smršala i izgradila mišiće.

Što se tiče ishrane i tajne njene vitke linije, kaže da ugljene hidrate jede samo ujutro.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here