DLAČICE NA TIJELU SU PRAVA NOĆNA MORA ZA SVAKU ŽENU, POGOTOVO AKO SA IRITACIJOM KOŽE DOLAZE ZBOG NJIHOVOG UKLANJANJA PA NAM SE TAKO NERJEŠIVIM ČINI PROBLEM.

Kao i za sve, tako i ovaj put prirodna ima rješenje, trajno će nestati dlačice, dok će vaša koža nikad bolje izgledati.

Ono što će vam biti potrebno je lako nabaviti, a to su:

– jedan obični sapun

– jedna žlica brašna od slanutka

– jedna žlica kurkume

Loading..

– jedna žlica brašna od leće

Jako je jednostavan postupak:

– prije svega, najbolje je da uradite dobar piling kože, poslije toga možete obični sapun istopiti, a potom i ostale sastojke dodati. Dobiti ćete tako potpuno prirodnu supstancu koja vam može pomoći da kvalitetne pilinge kože radite što će dovesti i do uklanjanja mrtvih stanica kože, što može do gubitka neželjenih dlačica dovesti u konačnici.

Na sjevernoj hemisferi, neke vlasti definiraju zimski period na temelju astronomskih fiksnih točaka (tj. Temelje se isključivo na položaju Zemlje u svojoj orbiti oko Sunca), bez obzira na vremenske uvjete. U ovoj verziji ove definicije, zima počinje na zimski solsticij i završava u proljetnom ekvinociju. Ovi datumi su nešto kasnije od onih koji su se koristili za određivanje početka i kraja meteorološke zime – obično se smatra da obuhvaća cijeli prosinac, siječanj i veljaču na sjevernoj hemisferi te lipanj, srpanj i kolovoz na jugu.

Astronomski gledano, zimski solsticij, koji je dan u godini koji ima manje sati dnevne svjetlosti, trebao bi biti usred sezone,  ali sezonsko kašnjenje znači da najhladnije razdoblje obično slijedi solsticij nekoliko tjedna. U nekim kulturama sezona se smatra početkom u solsticiju i završava na sljedećem ekvinociju  – na sjevernoj hemisferi, ovisno o godini, to odgovara razdoblju između 21. ili 22. prosinca i 19., 20. ili 21. ožujka.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here