Pjevačica Maja Šuput je popularna riba u Hrvatskoj a spada u red najfatalnijih Hrvatica. Zanimljivo je da iako je izuzetno atraktivna pjevačica nikada nije bila izuzetno kvalitetan vokal niti je imala neku specijalno uspješnu karijeru. Bez obzira na sve to mnogi bi se vrlo rado uputili u avanturu sa Majom.

Pjevačica je sada uradila nešto št je zapalilo mnoge fanove ove pjevačice.

Inače, Maja je rođena Zagrepčanka i rođena je hiljadu devetsto sedamdeset i devete godine u pomenutom gradu.

Zagreb je glavni i najveći grad Hrvatske. Nalazi se na sjeverozapadu zemlje, uz rijeku Savu, na južnim padinama Medvednice. Zagreb se nalazi na nadmorskoj visini od oko 122 m. Procijenjeno stanovništvo grada u 2018. godini iznosi 810.003. Stanovništvo zagrebačke urbane aglomeracije je oko 1,1 milion, što je otprilike četvrtina ukupnog stanovništva Hrvatske.

Zagreb je grad bogate povijesti od rimskog doba do danas. Najstarije naselje u blizini grada bilo je rimska Andautonija, u današnjem Ščitarjevu. Ime “Zagreb” zabilježeno je 1134. godine u odnosu na utemeljenje naselja na Kaptolu 1094. godine. Zagreb je postao slobodan kraljevski grad 1242. Godine 1851. Zagreb je imao svog prvog gradonačelnika, Janko Kamauf.

Zagreb ima poseban status hrvatske administrativne podjele i predstavlja konsolidiranu gradsku županiju (ali odvojenu od Zagrebačke županije), i administrativno je podijeljena na 17 gradskih četvrti. Većina njih se nalazi na niskoj visini uz dolinu rijeke Save, dok su sjeverni i sjeveroistočni gradski distrikti, kao što su Podsljeme i Sesvete okruzi smješteni u podnožju planine. planine Medvednice, čineći geografsku sliku grada prilično raznolikom. Grad se proteže na 30 kilometara istočno-zapadno i oko 20 kilometara sever-jug.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here