Jelena Karleuša spada u red najpoznatijih i najslušanijih pjevačica na ovim našim balkanskim prostorima, a po posljednjim nekim istraživanjima medija, kada su sami honorari u pitanju Jelena i na tom polju u posljednje vrijem spada u sami vrh i za njene nastupe svaki od gazda klubova mora da odvoji popriličan honorar.

Mada je ove godine kada su skandali i afere baš i ne ide u životu, njena kariijera zbog toga nije stagnirala, neko je još i uznapredovala.

Naravno da njenoj popularnosti doprinosi i činjenica da je ona jedna od članica žirija i mentorica u Zvezdama Granda koji je trenutno najgledaniji muzički talent šou u regiji.

Loading..

Mada nikada nije voljela da se sa svojom porodicom pretjerano eksponira u javnosti, ipak Jelena nikada nije bježala ni od tih stvari, a posebno je uvijek bila iskrena kada bi sa ljudima iz medija razgovarala na temu svoje uže i šire porodice.

Ipak postoje neki detalji koji se manje znaju, a vezani su za Jeleninu porodicu, a to je da ona ima dva brata, u stvari polubrata po ocu koji je dobio dva sina u svome drugome braku. Jelenin otac Dragan Karleuša je nakon razvoda od Jelenine pokojne majke Divne u svome drugome braku dobio dva sina koja se zovu Nikola i Ivan

Mada nisu često zajedno, kroz mnoge krizne situacije su oni dokazali da su jedno za drugo uvijek tu u svakoj mogućoj situaciji, a to se pokazalo i kada je Jelena ostala bez svoje majke Divne, kada su i Nikola i Ivan odmah došli svojoj sestri Jeleni da joj se nađu u tuzi i da joj pomognu u svim stvarima koje su mogi da urade.

 

 

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here