Maca Diskrecija je poznata rijaliti zvijezda, starleta, vjerovatno ekort dama i elitna prostitutka koja se proslavila svojim perverznim ispadima kako na društvenim platformama tako i u samim rijalitijima.


Ona je sada u posljednje vrijeme odlučila da raskrinkava svoje bivše mladiće a na red je doša jedan koji se nedavno oženio.

Inače Maca je poznata po tome što je uvijek provokativna a već neko vrijeme se šuška da se bavi elitnom prostitucijom te je zbog toga bila i privođena. Međutim, zasad nije ništa dokazano iako je skoro pa sigurno da Maca zarađuje za život upravo bavljenje najstarijim zanatom. Mnogi nažalost uživaju u tome što ona radi iako nema ništa časno u svemu tome. S druge strane, Maca je završila i u policiji zbog sumnje da se bavi upravo time.

Dok je bila u rodnoj Tuzli također se šuškalo da se prodavala za novac a poznato je i to da je Maca odrasla sa majkom i bez oca te da su bile jako siromašne. Očito da je Maca pronašla način da unovči svoje znanje pa makar ono bilo i vezano za najstariji zanat na svijetu. Ostaje nam da vidimo. Do tad će Maca raskrinkavati svoje bivše Mladiće putem društvenih mreža i možda završiti u policiji ponovo zbog druženja sa osobama sumnjivog morala.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here