Druga sezona rijalitija Zadruga donijela je određene promjene a sama Luna Đogani je u pomenutom rijalitiju pronašla novog dečka. Naime, svima je poznato da je Luna Đogani u prvoj sezoni bila ljubavnica Slobodana Radanovića ali je sada pronašla utjehu u drugom mladiću. Svi znamo da je riječ o Marku Miljkoviću.

Đoganijeva je zbog veze sa Radanoviće u prvoj sezoni dala sebi epitet najomraženije osobe u Srbiji. U prvoj sezoni su svi pratili odnose između Kije, Lune i Slobe. Svima je poznato da ta veza nije opstala a iz dana u dan imamo priliku da vidimo da se vani Kija i Sloba ponovo zbližavaju dok je Luna pronašla partnera u Marku Miljkoviću koji je također bio učesnik prethodne sezone ovog rijalitija.

Marko i Luna su sada gostovali kod Ognjena Amidžića a Luni je postavljeno jedno krajnje pikantno pitanje. Naime, Amidžić ju je upitao gdje je imala najžešću akkciju u samome rijalitiju.
Luna se nije posramila pa je odlučila da odgovori i otrkije taj krajnje intimni detalj.

Luna Đogani je generalno poznata kao osoba koju uglavnom ničega nije stid a njeni medijski ispadi su toliko mnogobrojni da ih je jako teško nabrojati sve. Ona je imala toliko psihičkih lomova, toliko puta je bila kontradiktorna i licemjerna da je jako teško sve to nabrojati i ostati normalan. Ipak to joj ni danas ne smeta da i dalje bude učesnica rijalitija Zadruga.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here