50-godišnja Celine Dion nije se odvajala od 16 godina mlađeg plesača i ilustratora Pepa Munoza na pariškoj sedmici mode.

Iako Celine tvrdi da su samo prijatelji, nježni dodiri među njima su potaknuli priče da su oni u vezi, a osim svoje nove pratnje, Celine Dion je pokazala i svoju drastično mršaviju liniju, zbog kojeg su je njene obožavatelji zabrinuli momentalno.

Njena koščata prsa je otkrilo odijelo dubokog dekoltea, u sličnim krojevima lani je mnogo oblije izgledala.

Loading..

Prije dvije godine je ostala sama, nakon što je napustio svijet njen 26 godina stariji suprug Rene Angelil, sa kojim je ona imala troje djece. Renea Charlesa 18 godina, i blizance Nelsona i Eddyja koji imaju po osam godina.

Dion se često smatra jednim od najutjecajnijih glasova pop glazbe.  Prema Lindi Lister i Divafication: Deifying moderne ženske pop zvijezde, opisana je kao vladajuća “kraljica popa” zbog svog utjecaja na industriju snimanja tijekom 1990-ih, zajedno s drugim zabavljačicama, uključujući Whitney Houston i Mariah Carey.

U odbrojavanju “22 najvećih glasova u glazbi” časopisa Blender i MTV-a, ona je stavila deveti (šesti za žensku), a također je zauzela četvrto mjesto na popisu Cover Magazineisa “100 izvanrednih pop vokalista”.  Dion se često uspoređuje s Mariah Carey i Whitney Houston za njen vokalni stil i za svog idola, Barbru Streisand, za svoj glas.

Dion posjeduje raspon od tri oktave, od B2 do E 6.  Dion je jednom izjavio da je mezzosopran. Međutim, pokušaji prilagodbe klasičnih glasovnih tipova drugim oblicima pjevanja naišli su na kontroverzu.  Bez klasifikacije, maestro Kent Nagano je primijetio: “Sve što ste upravo pjevali bio je puni lirski sopran”, nakon što se Dion popeo na audiciju s dva solista iz Carmen, želeći znati može li pjevati operu. Njezin ton je opisan kao “tanak, blago nosni” s “raspy” donjim registrom i “zvonastim visokim notama”

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here