LJEPOTICA?!- OVO JE KINESKINJA KOJA JE RASTURILA BRAK BIL GEJTSU? -U pitanju je bivša STJUARDESA, izgleda kao BOGINJA! (VIDEO)

0
350

Dže Vang kineskinja, zvana Šeli živi u Sijetlu. Navodno je ona rusturila jedan od najmoćnijih brakova na svijetu- Bila i Melinde Gejts. Na društvenim mrežama sve bruji da o tome da je Šeli, inače bivša stjuardesa, a sada već profesionalni prevodilac, kriva za raspad braka Bila Gejtsa.

Priča se da je sve počelo od toga kada je Šeli objavila fotografiju sa jedne konferecije, koju je prevodila za Fondaciju Gejtsovih. Od tada su krenule priče da je ona razlog zbog kojeg je Melinda pokrenula razvod braka.Vangova je rođena u gradu Gvangdžouu. Od 2006. do 2008. je držala jedan restoran u gradu Provo u Juti. Završila je brojne škole, a između njih i školu za prevodioce na Međunarodnom institutu Monterej.

Također se specijalizovala za prevođenje u oblasti tehnologije, zabave i dizajna, te tako dobila posao kod Bil Gejtsa.  Na priče da je u vezi sa Bil Gejtsom, Vangova je odgovorila: “Mislila sam da će se ovi komentari ubrzo završiti i proći, nisam očekivala da će se dići ovolika prašina. Zašto trošite vrijeme na glasine?”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here