KRAJ! Saznala je ŠTA JE URADIO! Milena Popović priznala sve o Jurićevoj PRELJUBI: Ne postoje verni muškarci (FOTO)

0
195

Koliko puta do sada smo imali priliku da u medijima ali i na društvenim mrežama čitamo o Mileni Popović, državnoj sekretarki ministarstva turizma i omladine. Ali ne piše se o njenom poslovnom životu toliko koliko o njenom privatnom životu koji je javnosti i više nego interesantan. Ona je udovica ubijenog političara Olivera Ivanovića sa kojim je ona dobila jednog sina. Ali nakon nekoliko godina ona se opet zaljubila, a svoju sreću pronašla je pored Igora Jurića.

To je bila posebno zanimljiva tema za medije, a nakon što su se razotkrili oni su novinarima i javnosti bili itekako zanimljivi, pa su ih oni tada pratili u stopu. Tada zbog velikog medijskog pritiska, mnogi su u jednom momentu pomislili i to da su oni raskinuli, ali to su tada bila samo nagađanja. Mnogi nisu vjerovali u njihovu ljubav, ali oni se nikada i nisu trudili da druge razuvjere, nego su prosto uživali u svojoj vezi i ljubavi, pa su sve priče i nagađanja doveli do toga da njihov odnos postane samo jači.

Upravo je Milena nedavno govorila za domaće medije, pa se jedna od tema nametnula i tema o prevarama, pa je lijepa MIlena rekla sljedeće: “Danas, posle svega, mogu da kažem da sam ponovo srećna. Ljudi spekulišu kad i da li treba ponovo da se voli. Skloni smo tome da osudimo, ali, prosto, za ljubav ne postoji pravo vreme. To ne možete da planirate. Imala sam sreću da posle svega što se desilo meni i Bogdanu pronađem čoveka s kojim danas živim, s kojim sam srećna. Ja sam neko kome znači da ima nekoga, neko ko smatra da je ljubav najvažnija stvar na svetu”, rekla je ona…

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here