POPULARNA STARLETA, ANA KORAĆ, ZAPOČELA JE SVOJU LJUBAVNU ROMANSU SA DAVIDOM DRAGOJEVIĆEM ODMAH PO IZLASKU NJEGOVE VJERENICE ALEKSANDRE SUBOTIĆ IZ POPULARNOG RIJALITIJA ZADRUGA.

Biljana Dragojević je majka učesnika koja je pokušala sina urazumjeti, kada mu je u telefonskom razgovoru rekla da ima snimke kako Ana pravi plan da ga zavede, a on nije u to povjerovao. Bivši zadrugar, Marko Janjuš se oglasio, koji je sa Koraćevom prisan bio prethodne sezone, progovorio je o svemu sada. Odlučio je ovu takmičarku raskrinkati.

Zaljubljeni par je razgovarao i sa Aninom mamom poslije razgovora sa Davidovom, Anina majka je bila presretna, podržava ih oboje. Ipak, Janjuš tvrdi da je Anina veza sa Davidom samo dio njenog plana, svoje viđenje je podijelio na Instagramu, napisao je sljedeće:

Loading..

Inače, Janjuš je bivši košarkaš koji je nastupao u srpskoj, bosanskoj, slovenačkoj, makedonskoj i rumunjskoj ligi. Oprostio se u 35. godini karijere od košarke, posvetio se porodici sada.

Izumio je 1891. kanadsko-američki učitelj teretane James Naismith u Springfieldu, Massachusetts, Sjedinjene Američke Države, košarka je evoluirala i postala jedna od najpopularnijih i najčešće gledanih sportova na svijetu. Nacionalna košarkaška udruga (NBA) je najznačajnija profesionalna košarkaška liga u svijetu po popularnosti, plaćama, talentu i razini natjecanja. Izvan Sjeverne Amerike, vrhunski klubovi iz nacionalnih liga kvalificiraju se za kontinentalna prvenstva poput Euroleague i FIBA Americas League. Svjetsko prvenstvo u košarci i muški olimpijski košarkaški turnir glavna su međunarodna događanja u sportu i privlače vrhunske nacionalne momčadi iz cijelog svijeta. Svaki kontinent je domaćin regionalnih natjecanja za nacionalne momčadi, kao što su EuroBasket i FIBA AmeriCup.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here