KONAČNO OTKRILA: Evo šta je Michelle Obama dobila na poklon od Melanie Trump! – Dobar Dan

KONAČNO OTKRILA: Evo šta je Michelle Obama dobila na poklon od Melanie Trump!

Napokon je riješena misterija oko toga šta je u plavoj kutiji bilo, a koju je prijašnja prva dama SAD-a Michelle Obama dobila. Poklon je dala aktuelna prva dama Melania Trump i to na dan Trumpove inaugaracije. Michelle je prilikom gostovanja u emisiji kod Ellen Degeneres ispričala šta se sve desilo.

Kako je ispričala, u kutiji je bio okvir za fotografiju. Michelle kaže kako inače ima taj protokol, gdje ti se unaprijed kaže šta ćeš tačno uraditi i gdje stajati. Kaže i da sličan poklon niko nikad nije dobio, pa ona nije znala u tom trenu šta sa njim.

Budući da nije bilo nikog, a osoblje se razišlo, kutiju nije niko ni uzeo. Onda je došao Barack Obama i unio unutra kutiju. Michelle je u razgovoru rekla kako u tom trenutku nije znala da li će se slikati ili neće.

Kako kaže Michelle, zbunila ju je plava kutija iz Tiffanya – a ništa drukčija reakcija nije bila ni u slučaju ljudi iz ostatka svijeta.

Novinari su se odmah zainteresovali i zapitali šta se to u kutiju nalazi, ali to nisu uspjeli otkriti sve do prije neki dan, kad je Michella odlučila otkriti šta se to unutra nalazilo.

Saznajte odgovor na videu ispod:

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *