Malo o show businessu u ovotjednom izdanju naših redovitih članaka, naime Severina Kojić je u braku s Igorom Kojićem pet godina, bilo je puno uspona i padova. Njihov ionako potresan brak navodno se suočio s novom krizom, a Igor se iselio iz stana u kojem je živio sa Severinom, iako su prošli tjedan viđeni zajedno na Roštilju, gdje je Severina imala vrlo zapažen izgled.

Kojići su se puno svađali oko novca, počeo joj je govoriti zašto je u financijskoj krizi, a njihov se brak samo raspada, optužila ga je da živi na njegovoj grbači, a ona ga je nakon vrlo burne muke otjerala iz kuće i velike svađe. Konkretno, pouzdan izvor za hrvatske medije otkrio je da Severina često čeka taksi ispred zagrebačke zgrade Maksimirska 34, u kojoj, prema izvoru, živi njezin suprug Igor Kojić.

Često mu je govorila da on uopće ne doprinosi njihovom životu i da ona sve financira, više ne može izdržati taj vrlo visok ritam života i sve moguće troškove. Sa stepeništa, noću, Severina je povikala: “Dokle više mislite da vam sve plaćam, ne možete samostalno kupiti avionsku kartu. I za to vam moram platiti, jer ste jednostavno nesposobni. ” Uglavnom je šutio i nije joj proturječio, ali to nije umirilo Severinu “, rekao je izvor beogradskim medijima.

Dodaje da ga je 15-godina starija pjevačica izbacila iz kuće jer više ne može podnijeti da bivši nogometaš, kojeg zovu nogometni menadžer, ne zaradi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here