Poznata srpska glumica Jelisaveta Orašanin i njen suprug proslavljeni srpski košarkaš Miloš Teodosić imaju ekskluzivni stan u elitnom dijelu Beograda u blizini Hrama Svetog Save, a sada su i njihove komšije novinarima otkrili kako se ovaj par ponaša.

Pa tako jedan mladić, koji ih redovno viđa za Miloša kaže da je veoma ljubazan i da mu često pomaže kada treba da utovari stvari za bebu u kila i da ga Miloš uvijek za to nagradi sa najmanje hiljadu dinara.

Loading..

Jedan od komšija kaže da Miloša vidi svako jutro, te da on zaista rano izlazi iz kuće, i da se uvijek fino javi, upita za zdravlje, pita treba li šta, a kada je baš u velikoj žurbi makar mahne, ali ne prođe a da se na neki način ne javi, dok za Jelisavetu ovaj komšija kaže da nije pričao sa njom nikada. Potvrdio je da je viđao glumicu sa bebom i da je vidljivo koliko je Miloš voli, ali i da ona voli njega i da se čak i iz daljine vidi da su njih dvoje skladan par.

Mada izgleda kao mrgud, sve komšije kažu da je Teodosić zaista jedan dobar čovjek, dok radnica na obližnjoj trafici baš i nema neko lijepo mišljene o Jelisaveti, te je opisuje kao osobu koja nikada nije nasmijana i da je stalno u nekoj žurbi te da je ona u stvari pravi mrgud a ne Miloš. Prodavačici iz kioska se ne sviđa što Jelisaveta ne umije ni da kaže hvala, te da je jednom se brecnula na nju dok je razgovarala sa gazdom telefonom, te je tražila da prekine razgovor i nju usluži jer ona, kako je rekla, nema cijeli dan da stoji kraj kioska.

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here