Pjevačica Dara Bubamara pored kuće koju posjeduje u Novom Sadu, odlučila je kupiti imanje i u glavnom gradu, u elitnom dijelu u kojem se nalaze brojne ambasade, vile i intelektualni domovi. Susjedi ove pjevačice, uglavnom ozbiljni ljudi, nisu bili raspoloženi za razgovor o Dari i ovom su se prigodom našli u medijima, a za spominjanje njezinog imena zahvalno bi se zahvalili i nastavili svojim putem.

Stariji gospodin kojeg smo zatekli kako šeta psa pokazao je rukom prema Darinoj zgradi i rekao nam da se već neko vrijeme među ljudima provlače glasine da se ona upravo tamo doselila, ali da je rijetko viđa, a također rijetko o njoj razgovara sa susjedima.

“Vidim je samo kad uparkira u auto, ne znam ništa drugo. Čuo sam da se uselila, ali vjerujte da nisam komentirao nijednu njezinu susjedu. To nije tema. Zaista ne pratim njezin rad, znam tko je Dara Bubamara i da je ona prisutna na javnoj pozornici, ali ne znam nikakve daljnje detalje o tome i ostat će takva.

S druge strane, nasmijana susjeda Violeta, čiji se stan nalazi preko puta Folkerqueove zgrade, kaže da neće piti kavu s Darom, ali da nema problema s njom kontaktirati.

“Vidim Daru s terase kada se parkira. Ne dolazi često, iako ja čak ni nešto ne gledam. Ono što znam, raspoložena je, uvijek se smije kad me vidi. Nemamo veze da popijemo kavu ili bilo šta. Ne komuniciramo, samo tako da kod prolaza ”, kaže, ali kao i ostali, nije bila raspoložena za fotografiranje.

U trgovini u njezinoj ulici piše da se narodna pjevačica ponekad zaustavlja po paštetu i kruh.

Susjedi također kažu da je Dara uglavnom sama u stanu i da gotovo nikada nisu vidjeli njezinog sina.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here