Jedna žena (27) je nedavno  uhapšena u Belgiji jer se sumnja da je svoju kćerku živu ispekla na roštilju.  Kako prenose lokalni mediji, njeno ime za sada još nije poznato, jedino se  zna da je afričkog porekla. Uhapšena je u gradu Zemstu, sjeverno od Brisela u Nedelju naveče.

Komšije su pozvale policiju kada  su čili da djevojčica vrišti, a onda su  primjetili i dim ispod vrata od garaže.Kada je policija stigla, pronašla je ženu kako peče tijelo svoje kćerke na roštilju, a njeni ostaci su bili potpunougljenisani.

Policija za sada istražuje da li je žena prvo  kćerku živu isplekla ili ju je prvobitno ubila, pa onda  pokušala da spali njene posmrtne ostatke. Kada je policija došla na mjesto događaja žena im je rekla “da ona i njena ćerka moraju da gore zajedno, jer je to jedini način kako bi se srele u raju”.Lokalni mediji prenose da je  žena  bila depresivna neko vreme nakon razvoda. Ona je živela sa majkom, koja je te večeri napustila kuću u kojoj se  zatim odigrao zločin.

Zbog psihičkog stanja u kojem se nalazila, policija je nije odmah ispitala .Vlasti su već izvršile autopsiju na tijelu djevojčice, ali tužilaštvo još uvijek nije objavilo njene rezultate.Prema riječima psihijatra Hansa Helebujka, teško je proceniti šta sve prolazi kroz umove ljudi koji počinili ovako strašan  zločin.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here