“KO JE ZVEZDAN DA MU SVI ĆUTE?” Šmizla ŽESTOKO POTKAČILA: POMIRIĆE SE? “Ja ne znam šta se dešava sa Anom!”

0
308

Nastavljamo da se bavimo sa temom rijalitija, a po naslovu ste mogli da zaključite da ćemo i danas da se bavimo sa najaktuelnijom temom u zadruzi, o trojci o kojoj bruji cijeli region. Podsjećanja radi, Zvezdan je javno prevario svoju nevjenčanu suprugu Anu sa duplo mlađom Anđelom, sa kojom je imao intimne odnose transparentno, i zbog svega što su oni uradili naišli su na veliku osudu javnosti.

Rijaliti je itekako postao zanimljiviji od kada je prije nekoliko dana u rijaliti ušla i Ana, tako da vjerujemo da nam šou i haos tek slijede. Najavljivao se i ulazak Jovane Novakov poznatije kao Šmizla, koja je trebalo da uđe u prošlu subotu, ali njen ulazak je otkazan, o čemu se i ona oglasila te obavijestila sve svoje pratioce da ona ipak ne ulazi. Ona je inače najbolja Anina prijateljica, koja se sada oglasila za domaće medije, pa je otkrila neke detalje iz spoljnog svijeta, a istakla je i to da se ona nada da se Zvezdan i Ana neće pomiriti, s obzirom da sve ide nekako u tom smjeru, pa je Jovana rekla sljedeće:

“Ona je ušla isključivo zbog sebe, što je na samom ulasku i pokazala, ali kako sati i dani prolaze, ne kapiram šta joj se dešava. Volela bih da znam iskreno…. A što se tiče pomirenja , ja se nadam da neće (to je samo moja nada jer se tamo dešavaju “čuda”) jer ce povrediti ljude koje ne bi trebala da povredi”, rekla je ona, pa je dodala:

“Anđeli mislim da nema potrebe bilo šta toliko da priča, fokus treba da joj bude Zvezdan,on je prevario i izdao ne Anđela. Ne branim je da se razumemo, ali mislim da sa njim ne treba onako da komunicira a da sve istresa samo na Anđeli. Bar oboje da ih nagazi , a zna ona itekako…. A što se tiče druženja sa Aleks nemam ama baš nikakav komentar! Što se tiče Zvezdana, presmešno mi je kad vidim da njih 50 stoji mirno dok on šeta i vileni, drami, šta god! Neka mi samo neko objasni ko je i šta on da mu ćute svi, nisu mu prijatelji da ga ispoštuju da ne napravi sr*nje ili da se ne diskvalifikuje, ovo mu ćute iz klasičnog nekog straha”, rekla je ona za kraj.

Oglasi - Advertisement

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here