Keba je izgleda opet iznenadio sve svojim obrvama! Ovo morate vidjeti!Keba je neko ko mora da se uvijek dotjeruje i da sve bude dobro. Tako je prije nekoliko mjeseci šoirao ajvnost kada je objavio svoju fotografiju nakojoj se jasno vide nalakarinai nokti. Ovog puta je odlucio da ode na japansko iscrtavanje obrva. Da, dobro ste procitali, on definitivno želi da bude lijep i u poznim godinama te se cesto dotjeruje.

On je sada odlucio da popravi obrve, a malo sumnjamo da ga je na to nagovorila snajka Severina. Keba izgleda stavlja šminku i voli da se dotjeruje, U tome naravno nema ništa loše, samo je njegovim fanovima malo cudno sve to što radi. a on kao da namjerno provocira svime ovime. Dakako, lijepo je biti njegovan muškarac, jer takve svi vole. Keba po svemu sudeci mami ljepše polovine.

keba

Njegov sin takoder voli da se dobro nosi. Keba je inace šokirao javnost nedavno zbog sandala na nogama. Nešto ga opucalo pa sadada gleda da se nosi baš dobro. mi moramo pohvaliti Kbin izgled, jer malo ko u njegovim godinama se brine o izgledu.On je zaista uredan i dotjeran u svakom trenutku.

keba1

Svaka cast Kebi, mnogi mogu da ga samo gledaju, jer neki pjevaci njegovih godina zanemariju sitnice poput obrva i svega ali on obraca pažnju na sveŠta vi mislite o tome svemu, kako vam se cini njegov stajling? Da li odobravate da muškarci iscrtavaju obrve ili ipak to samo trebaju žene? Mi navijamo ipak za Kebu, a vi, šta mislite o ovom trendu.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here