Neda Ukraden je u šezdesetoj godini prava riba, a tek da vidite njenu kćerku.

Njena kćerka je udata, ali joj je muž preminuo početkom godina.Ima troje djece i svoju marketinšku tvrtku, a također je i vlasnica kozmetičkog salona.

Ona je uspješna porodična žena koja balansira između djece i obaveza. Neda je ponosna nanju iako nije krenula njenim stopama. Poznato je da djeca etradnih zbvijezda često krenu njihovim putem, a li Nedina kćerka je izabrala marketing kao svoju profesiju i jako je uspješna u tome.

Izgleda jako fino i njegovano, ali to nije dakle ni čudo jer posjeduje kozmetički salon.

Inače Neda važi za jednu od najbolje uređenih i stilizovanih pjevačica. Iako je ušla u pozne godine, ona se jao dobro drži. Niko ne bi rekao da ima preko 60 godina. Njena frizura i lice zrače ljepotom. A njene pjesme su slušane,iako su to one dobre strae pjesme ali hitovi koji su itekako modrni, poput pjesme Da se nađemo na pola puta.

Neda je možda pred kraj karijere, ali ono na što može biti ponosna jeste upravo njena karijera koju je gradila godinaam, i treba da bude ponosna na sebe.

Vidjet ćemo da li će izbaciti još koji album a do tada slušajete njene stare hitove. Ona je jedna vedra pjkevačica, koja je posvećena porodici. Nedavno je objavila fotogragije u kostimu gdje izgleda mnogo bolje i zgodnije od svojih mlađih kolegica sa estrade. Mnoge mogu samo da joj pozavide na figuri, i još kad na to dodamo da je zagazila duboko u šezdesete…

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here