KĆERKA NAJBOGATIJEG VLADARA NA SVIJETU UDALA SE ZA BRATA- I njen otac se oženio rođakom i posjeduje harem sa preko 40 žena (FOTO)

0
330

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze iz svijeta, a kako ste i sami mogli da zaključite danas vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču. Dakle, princeza Azema, koja je inače kćerka sultana od Bruneja, za kojeg mnogi smatraju da je on jedan od najbogatijih ljudi na svijetu. Ona se udala nedavno za princa Bahara, a kako smo već naveli njem otac jedan je od najbogatijih vladara u svijetu koji ima 12 djece. Za svoju kćerku mezimicu on je pripremio slavlje koje je trajalo sedam dana.

Međutim, ono što je zanimljivo jeste informacija koja je svima privukla pažnju, a koja se odnosi na to da su mladenci u rođačkim odnosima, tačnije, princ Bahir je Azemin brat od strica, odnosno on je sin rođenog sultanovog brata Džefrija. U okvirilu njihovog svadbenog veselja upriličeno je od strane njihovih porodica i 7 luksuznih ceremonija koje su podrazumjevale razmjenu poklona, uručivanje kraljevskih obilježja i ostalo.

Maten, koji je princ i brat princeze Azeme koja se udala je na svom Instagram profilu podijelio neke fotografije, pa smo tako imali priliku da vidimo i mi djelić ceremonije, ali isto tako i kako je mlada izgledala, a ona je blistala u dugačkoj vjenčanici dugih rukava koja je bila prekrivena šljokičastim kamenjem, dok je mladoženja na vjenčanju nosio bijelu vojnu uniformu sa zlatnim detaljima. Za njenog oca, sultana od Bruneja ništa nije obično, pa tako ni njegovo ime, koje vjerovali ili ne u sebi sadrži 75 slova, i glasi ovako: Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah ibni Al-Marhum Sultan Haji Omar ‘Ali Saifuddien Sa’adul Khairi Waddien, Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam.Kebawah Duli Yang Maha Mulia Paduka Seri Baginda Sultan Haji Hassanal Bolkiah Mu’izzaddin Waddaulah ibni Al-Marhum Sultan Haji Omar ‘Ali Saifuddien Sa’adul Khairi Waddien, Sultan dan Yang Di-Pertuan Negara Brunei Darussalam. Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here