Svi mi koji imamo djecu očekujemo od njih da se prije ili kasnije isele iz porodičnog doma i da započnu neke svoje samostalne živote bilo sami ili sa partnerom i svi se nadamo da su nešto naučili o životu živeći sa roditeljima te da su ponijeli sa sobom neka kvalitetna iskustva i saznanja, ali dosta često to baš i nije tako.

Tek kada napuste porodični dom mnogi momci i djevojke dolaze do spoznaje da baš i nisu mnogo toga naučili od svojih roditelja i da nisu baš najspremniji za samostalan život

Tako je i kćerka ove žene koja je na društvenim mrežama podijelila jedno svoje iskustvo napisala kako je njena kćerka prije nekog vremena napustila njihov porodični dom i otišla da živi sa momkom.

Kad joj je to kćerka učinila, ova žena je odlučila da malo sredi kćerkinu sobu i da je napravi za neku drugu namjenu pošto njenoj kćerci, barem se tako nadala, više neće biti potrebna. Ali kada je ušla u kćerkinu sobu, kada je vidjela kakvu je sobu ostavila iza sebe, došla joj je muka

Mama koja se zove Trejsi Dejvis je odmah fotografije sobe svoje kćerke okačila na društvene mreže, a ljudi su, kao i ona sama ostali zapanjeni sa stanjem u sobi nakon što je njena kćerka izašla iz nje.

Loading..

Trejsi je i sam priznala da je njena kćerka toliko neuredna i nemarna i prvo što je pomislila je bilo neka je Bog na pomoći njenome momku.

Trejsi kaže da je odlučila da čisti sve redom i da nije mogla da vjeruje da su pojedine posude i čaše toliko zaljepljene za komode i stol, da se nisu jednostavno mogle odvojiti od njih ni najvećom silom, a čak je i jedan češalj bio skroz zaljepljen za površinu i nije se mogao pomaći. Poslala je poruku svojoj kćerki da sazna od čega je namještaj toliko uljepljen da bi znala na koji način da sve očisti, ali joj je kćerka odgovorila kako nije sigurna o čemu se radi i da misli da je vjerojatno sve to od gaziranih pića.

Trejsi je u stvari željela da joj drugi preporuče načine na koje bi mogla sve to očisti, ali najviše je dobila loših komentara, jer mnogi smatraju da je upravo ona kriva što je njena kćerka toliko neuredna i aljkava.

Na kraju su joj preporučili da sve površine prvo pređe sa ledom, a da preko leda malo kasnije sipa sapunicu sa šećerom i da pusti da malo odstoji, i da tek onda krene da trlja i to jako snažno, a najviše je bilo savjeta da bi bilo najbolje da sav namještaj pobaca jer je očito da od njega nema ništa.

 

.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here