Poznavaoci muzičke scene u regiji svakako su čuli za poznatog pjevača Željka Joksimovića koji po mnogim mjerilima spada u red najpopularnijih i najpoznatijih pjevača u regiji, a posebno u Srbiji.

Ono što se zna kada je Joksimović u pitanju je da je on u braku sa svojom suprugom Jovanom, koja je poznata TV voditeljica i sa kojom ima troje djece i to sina Kostu i blinakinje Srnu i Anu

Međutim, ono što njegovi obožavatelji donekle manje znaju je da je to Željkov drugi brak i da pjevač iz svoga prvoga braka ima Kćerku Minu Joksimović, koja nekako svakoga novoga dana svima pokazuje određeni talent kojeg je naslijedila od oca, mada baš i ne voli da sve to pokazuje u jevnosti

Međutim, upravo je Mina ovih dana na društvanim mrežama obradovala sve fanove sa nekoliko svojih fotografija iz njenoga djetinjstva a na kojima se nalazi sa svojom majkom Vesnom. Fotografije su napravile prevu pometnju na društvenim mrežama, a posebno među njenim i Željkovim fanovima.

Mina je na duhovit način željela da pokaže svojim pratiocima kako se nekada hranila sa majkom, pa je pokušala i da bude pomalo duhovita na račun svoje majke.

Međutim njena prvobitna namjera baš i nije bila ispunjena do kraja jer je većinu onih koji su vidjeli fotografije pažnju privukla ljepota prve žene Željka Joksimovića, i svi su bili naprosto opčinjeni kako je ta žena nekada prelijepo izgledala.

Mina je ispod fotografije napisala samo ”Hranim mamu”, i to je svakako izazvalo neke reakcije njenih pratilaca, ali ipak najviše pažnje je privukla ljepota njene majke i svi su komentirali da Željko zaista ima odličan ukus za žene i da su sve njegove žene, bilo da se radi o sadašnjoj ili o bivšim zaista prelijepe žene, a i Mini su mnogi poručili da joj je mjka ljepotica.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here