Katarina Grujić spada u red najatraktivnijih pjevačica na estradnom nebu Srbije. Naime, radi se o atraktivnoj bombi koja nema problem da govorio o muškarcima koji imaju strah od toga da joj priđu i eventualno nešto pokušaju. Pjevačica je poučena tim iskustvom odlučila da bude krajnje oprezna prilikom izbora partnera.

Ova atraktivna djevojka nema sreću u ljubavi ali je pored svega odlučila da obilježi Dan zaljubljenih i to u Parizu. Ljepotica smatra da još uvijek postoje prave i iskrene emocije koje nisu izgubljene.

O Francuskoj: Francuska je zemlja čija se teritorija sastoji od metropole Francuske u zapadnoj Evropi i nekoliko prekomorskih regiona i teritorija. Gradsko područje Francuske proteže se od Sredozemnog mora do Engleskog kanala i Sjevernog mora, a od Rajne do Atlantskog okeana. Graniči se sa Belgijom, Luksemburgom i Njemačkom na sjeveroistoku, Švicarskom i Italijom na istoku, te Andorom i Španjolskom na jugu.

Prekomorske teritorije uključuju Francusku Gvajanu u Južnoj Americi i nekoliko ostrva u Atlantskom, Pacifičkom i Indijskom okeanu. 18 integralnih regija zemlje (od kojih se pet nalazi u inostranstvu) se prostiru na površini od 643.801 kvadratnih kilometara (248.573 kvadratnih milja) i ukupnom broju stanovnika od 67.3 miliona (od oktobra 2018.).

Francuska, suverena država, jedinstvena je polupredsjednička republika sa glavnim gradom u Parizu, najvećem gradu u zemlji i glavnim kulturnim i trgovačkim centrom. Druge velike urbane oblasti uključuju Lyon, Marseille, Toulouse, Bordeaux, Lille i Nice.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here