Katarina je nakon odgledanog video snimka na Youtube kanalu, odlučila postati sponzoruša.

23-godišnja studentica priznaje da dobija od sponzora 4.566 eura svaki mjesec, samo da mu ‘briše stražnjicu’. Katarina (23) sa čovjekom koji je u 60-im godinama ima dugotrajni aranžman i navodi da je ‘vrijedan truda’.

Studentica koja pohađa Univerzitet u Notingem Trentu, tokom zadnje tri godine je imala preko 20 sponzora koji su joj finansirali fakultet, jer nije mogla da se izdržava sama. Otkrila je kako je od starijeg ‘tatice’ dobila najčudniji intimni zahtjev, koji je imao neobičan fetiš.

-Svaki mjesec mi daje džeparac od 4.566 eura i to je aranžman ugovoren na duže vrijeme – kaže ona za lokalne medije i navodi kako ga uzbuđuje da ga poslije velike nužde obriše, ali i da je taj novac ‘vrijedan truda’.

Kaže da je postala sponzoruša nakon što je odgledala na Youtube kanalu tutorijal o firmi koja se bavi upoznavanjem mladih djevojaka i starijih muškaraca. To je sajt za upoznavanje gdje se sponzorušama nudi luksuzan život, muškarci ih odvode na skupe večere, daju im džeparac i vode na egzotična putovanja, a sve u zamjenu da pruže svoje ‘usluge’.

Bogati stariji muškarci

Sponzori se mogu definisati kao stariji muškarci s velikom svotom novc koji mlade žene velikodušno nagrađuju u zamjenu za intimne usluge ili njihovo društvo.

Katarina kaže da na intimnost s muškarcima morate biti spremni, te da se njihove godine kreću od ranih 30ih pa sve do kasnih 70ih godina.

-Bilo bi uistinu naivno očekivati da nađete sponzora koji će da vam da novac u zamjenu za samo druženje ili prijateljstvo, pogrešan je to koncept – navodi ona i priča da je odlazila vidjeti ‘sponzore’, nakon što se borila da zbog teške situacije sastavi kraj s krajem.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here