Najnovije Zanimljivosti

Kakva PROMJENA dolazi! Čuvena VIDOVNJAKINJA zapanjila CIJELI SVIJET najvećom najavom za 2021. godinu: OVO NISMO OČEKIVALI

Džema Pekington je britanska vidovkinja koja je posljednjih par godina u cijelom svijetu predviđala skorija dešavanja uz pomoć špargli. Ona već 15 godina predviđa budućnost Velike Britanije i svijeta, tako što postavlja pitanja i na sto baca špargle. U kojem smjeru padne vrh biljke joj kasnije daje odgovor na pitanja.

Ona je za 2021. godinu predvidila sljedeće

“Svijet će malo da se smiri uz vakcinaciju, ali će korona virus ostaviti velike posljedice i ništa neće biti kao što je bilo prije. Pobjeda nad korona virusom se neće dogoditi u ovoj 2021. godini.”

“Vidim promjenu kod ljudi. oni će nakon dugo vremena ponovo da razumiju jedni druge, bit će ljubazniji, velikodušniji i predusretljiviji. Ovu 2021. godinu će da obilježi ljubav čovjeka prema čovjeku. Ova nevolja nas je sve zbližila, i ova godina će da se pamti kao godina vrlina čovjeka.”

“Putovnje će od 2021. godine pa nadalje da bude stvar izbora, pripreme i procjene će da taju nekih pet do šest godina. Dosta ljudi neće putovati još godinu ili dvije, vidim prazne avione i vozove.”

Add Comment

Click here to post a comment

Oglasi – Advertisement