Kako ovo ranije nismo znali? Evo kako najbrže očistiti rernu: Blista za sekundu, bez puno muke

0
1228

Jedna domaćica otkrila je neobičan trik za čišćenje isprljanog stakla u rerni koji do sada sigurno da niste znali. Žena iz Australije otkrila je da već godinama ne može ukloniti svu prljavštinu sa dvostrukih staklenih vrata na rerni i da joj je to bio najteži domaći zadatak. Iako je pokušala da je očisti sa svih strana uz pomoć sapuna i raznih sredstava, određenim dijelovima je bilo teško pristupiti, a nečistoća se nakupljala iz dana u dan.

Međutim, suprug joj je pokazao da postoji genijalno rješenje koje olakšava čišćenje rerne i omogućava vam da bez ikakvih problema pristupite čitavoj površini. Sve što trebate učiniti je da skinete staklo sa okvira. Iako ste mislili da uklanjanje stakla zahtijeva posebne vještine ili upotrebu nekog specijalnog alata, prevarili ste se jer ovaj video prikazuje da je ova tehnika toliko jednostavna. Samo uklonite vrh okvira i nježno izvucite staklo. Sada čitavo staklo možete lako prenijeti u sudoper ili kadu i dobro protrljati.

Kada budete završili sa čišćenjem, vratite ga u okvir i dobro ga pričvrstite, prenosi Novi. Koliko je ovaj video oduševio internetsku publiku, pokazuje činjenica da je postao viralan za jako kratko vrijeme, a većina ljudi se složila da nisu ni znali da se staklo unutar rerne može tako lako izvaditi. Obzirom da je ovaj trik jako jednostavan preporučujemo da svoju rernu očistite još danas i da joj vratite onaj stari sjaj kada je bila jš uvijek nova. Jeste li znali za ovaj trik prije?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here