Živim s majkom i imam 22 godine. Konstantno je nervozna, ljuta, raspravlja se sa mnom.

Otjera me iz stana u svakoj svađi. Onda mi kaže da više nikad ne pitam za nju ako odem, kad joj kažem da odlazim. Skoro sam provalila šifru za njen telefon i shvatila da je bijesna na nas zato što ima ljubavnika koji joj je nevjeran.

Otvorila sam galeriju na njenom telefonu i ugledala njene fotografije sa ljubavnikom i kad mi tad nije stalo srce, nikad neće. Zgadila mi se toliko da sam joj počela kontrirati i sklanjati se od nje. Moja mama s tim momkom zezne, a nit imam momka, nit pušim, nit pijem, zaposlena sam, imam svoj posao i bez obzira na sve ja njoj i dalje nisam dobra.

Kune me i vrijeđa i ne odgovara joj nijedna moja prijateljica. Ne znam gdje pravim grešku, piše ona u svojoj ispovijesti koju je podijelila na internetu.

U komentarima ispod objave dobila je podršku od većine korisnika, koji pišu da je njena majka nepravedna i da ne bi trebala da istresa svoje frustracije na njoj. Osim toga, dodaju korisnici u svojim komentarima, ako već ima ljubavnika i misli da bi mu sa njim bilo bolje nego s njenim mužem, onda bi trebala da pokrene razvod.

-Ne govorim to zbog nje, nego zbog njenog muža. Jadan ispašta, gubi vrijeme s nekim ko ga i ne poštuje, piše jedna od korisnica.

Djevojci savjetuju da se iseli ukoliko je u mogućnosti, a ona se pita da li treba reći svom ocu. Šta biste vi uradili na njenom mjestu?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here