Kad je ovaj beskućnik izašao na pozornicu i počeo pjevati – svima u žiriju se slomilo srce! (VIDEO) – Dobar Dan

Kad je ovaj beskućnik izašao na pozornicu i počeo pjevati – svima u žiriju se slomilo srce! (VIDEO)

Nije lako biti beskućnik – ne samo da nemate krov nad glavom i toplo mjesto gdje biste spavali, pogotovo tokom zime, nego se i jedva borite da preživite još koji dan, da nešto pojedete…

Kad se u meksičkoj verziji emisije pod nazivom Ja imam talenat, predstavio Pablo Lopez Morales, nije niko vjerovao u njegov uspjeh. Ulični muzičar nije živio laganim životom.

Bio je beskućnik dok je bio tinejdžer, a onda ga je jedna američka porodica usvojila. Kad je 18 godina napunio, u Meksiko se vratio, ali ga je ulica ‘dočekala’ ponovo i tamo. Na autobusnim stanicama je spavao, jeo šta god je mogao pronaći, a zarađivao je novac tako što je pjevao i svirao flautu.

Kad se na pozornici u ovom takmičenju pojavio, osjećao je veliku nervozu i tremu. Čim je započeo pjevati pjesmu ‘Old time rock and roll’, u sali su svi bili dirnuti i oduševljeni!

Ako se odlučite poslušati njegovu izvedbu – vjerujte nam na riječ, nećete ni sekunde zažaliti! Kad to i uradite, onda ćete zasigurno shvatiti zašto su svi članovi žirija bili ganuti njegovom izvedbom… Predivna priča – nadamo se da će ga bolja sreća pronaći!

Njegovu izvedbu pjesme Old time rock and roll, možete poslušati na video snimku sa takmičenja, u prilogu ispod. Zar ne pjeva prosto predivno? Želimo mu svu sreću…

Loading..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *