KAĆA GRUJIĆ URNIŠE DADILJU! Evo šta se dešava kada Gobelja nije u stanu! Š0K! !

0
163

Naša današnja tema odnosi se na novosti koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, tačnije danas ćemo da pišemo o jednoj itekako poznatoj pjevačici, a riječ je kako ste i sami mogli da zaključite, Katarini Grujić. Svoje prve muzičke korake ona je napravila u poznatom muzičkom takmičenju Zvezde Granda, gdje je bila itekako zapažena, a onda je iskoristila pet minuta slave koje je dobila i danas je jedna od najpoznatijih i najtraženijih pjevačica na našim prostorima.

Kada je u pitanju njen privatni život, ona je sada u srećnom braku sa pouznatim fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim je dobila i kćerku Katju, te uživaju u svojoj maloj porodici. Pjevačica je nekoliko puta rekla kako se ona nije udala za fudbalera zbog novca, a dokaz tome jeste i to što ona svakog vikenda nastupa, i tako zarađuje pozamašnu sum novca, a oni su kupili i stan u kuli na Novom Beogradu, koji uveliko opremaju.

Međutim, svaki put kada ona mora da ide na nastup to joj jako teško pada jer mora da se razdvoji od svoje male kćerkice Katje, pa ni sama ne krije koliko se ona brine i koliko je naporna, pa je tako ona jednom prilikom izjavila sljedeće: “Šaljem dvesta poruka, a dadilja mi kaže: Molim te, opusti se, spavala je, klopala je. Sve je u redu i kako treba. Jako se plašim i volim da u svakom trenutku znam da je sve u redu”, rekla je pjevačica. Očigledno je da se i pjevačica kao i sve ostale majke brine za svoje dijete, i da joj malena kćerkica fali, ali prosto je tako da se ona bavi ovom vrstom posla, kada mora nekada i da bude na kratko odvojena od nje, ali vjerujemo da ona nadoknadi sve što je u međuvremenu propustila. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here