Jelena Karleuša je neko ko voli skupocjene stvari.

Zato je endavno odlučila da ponese torbicu koju joj je kupio Vranješ. Velika je afera digla oko toga, a ona tvrdi da nema ništa sa njim, te da je on samo jedan pod njenih ludih obožavatelja. Poznato je da on -jeleni kpuje skupojene svari, pa čak neki mediji navode da joj je poklanjao i novacv.

Inače Jleena je nedavno na snimanje Zvezda Granda odlučila da ponese torbivu koju je Vranješ platio čak 6 hiljada eura, štoej basnoslovna cifra za naizgled običnu torbicu.

Rezultat slika za jelena i vranješ

Njen muž Duško izgleda nema ništa protiv toga.

Nedavno su u javnost izašle i razne poruke i prepiske, ali neki ne vjeruju da je to zaista Jlena pisala. Danas se sve može iscenirati na društvenim mrežama, ali isto tako za sve ostaje odkaz.

SKo zna da li je šta imeđu njih bilo. Jelena tvrdi da nema afere, ali su mediji posljednjih mjeseci pisali o ovome. Možda je Jelena ovim htjela da dobije na  popularnosti pa je pustila u javnost vijet ili ipak ne?

Rezultat slika za jelena i vranješ

Kako god mediji su pisali o njima, a u javnost su procurile slike Vranješa u kojima je bez odjeće.

Jelena Karleuša je posljednjih dana izgubila na popularnosti pa se svim snagaa trudi da to povrati. Ona je prije nekoliko godina bila uvijek drama i sama po sebi zanimljiva kao pojava. Ali to se vremenom poromjenilož

Rezultat slika za jelena i vranješ

Više skoro niko se ne obazire na njene komentare, a ni njeni scenski nastupi nisu toliko interesantni kao nekad prije kada je njena kariejra iša ka vrhu.

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here