Svi oni koji redovno prate rijaliti programe sa ovih prostora ne mogu a da ne znaju ko je Ilija Grahovac koji je među gledaocima rijalitija mnogo poznatiji po svome nadimku Zmaj od Šipova, a stekao je slavu svojim učešćem u nekolicini rijaliti emisija.

Ono po čemu je Zmaj od Šipova bio poznat je da se uvijek hvalio sa svojom muškošću, ali nikada mu se nije desilo da se oženio.

U međuvremenu je javno priznao kako ima kćerku Milicu koja živi negdje u Americi sa svojom majkom, a da nikad nije našao vremena da se oženi sa tom ženom, jer je, kako je sam rekao, tada najviše ganjao k**ve. Emira, kako se zove žena koja mu je rodila Milicu je bila u vanbračnoj vezi sa Grahovcem, a u medijima je u nekoliko navrata poručila kako je on izuzetno vrijedan, pažljiv i dobar čovjek.

Loading..

Ne tako davno na internetu se pojavio i snimak Ilijine mezimice, i može se reći da je Milica zaista lijepa djevojčica.

Ono o čemu se u zadnje vrijeme pisalo o Zmaju je daje bio uhapšen od strane policije u BiH jer je navodno u Mrkonjić Gradu pretukao jednoga mladića, a njegov advokat Dušan Tomić je uspio da napravi da Ilija izađe iz istražnog zatvora te sada daljnje suđenje čeka sa slobode, oduzeti su mu dokumenti, pa mu je i propala prilika angažmana u još jednome rijalitiju, a pričalo se o Parovima., te je sa nožem povrijedio njegovu kravu, a pošto je, kako je i sam rekao u svojoj izjavi, za Zmaja njegova krava svetinja, tome mladiću je šakama pokazao gdje mu je mjesto

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here