Jelena najviše zamjeri Snežani nakon svega: Umiješala je i direktora u njihov odnos, ovo će se završiti bolnije nego mnogi misle – Dobar Dan

Jelena najviše zamjeri Snežani nakon svega: Umiješala je i direktora u njihov odnos, ovo će se završiti bolnije nego mnogi misle

Sredinom siječnja, kada su snimljene prve dvije emisije drugog kruga “Zvijezde Granda”, vijesti o navodnom sukobu Jelene Karleuše i Snežane Đurišić odjekivale su u lokalnim medijima, a prema dnevnim novinama, jer se samo taj pjevač nije pridržavao naredbe Sašu Popovića da ne spominjemo aferu s Ognjenom Vranješom.

Posljednja emisija spomenutog show-programa dodatno je podmazana na vatru, jer Jelena nije komunicirala sa Snežanom uglavnom tijekom predstave, dok su u jednom trenutku došli u otvoreni verbalni sukob.

Naime, svađa je nastala nakon što Đurišićka nije dala glas jednom od kandidata koje je Karleuša pripremila za predstavu. Međutim, pravi kaos u studiju nastao je kada je pjevačica to učinila na zahtjev Saše Popovića, što je izazvalo nepoštovanje prema ostatku žirija.

“Hajde bre, ovo je tvoja jedina zvijezda večeras. Ne zajebavaj se. Jedina riba koja izgleda i ponaša se kao zvijezda”, pohvalio se Karleusa svojim koloturom.

“Pjevala je falš”, odrezala ju je stari kolega.

  • Pa, što? – obrecnula se Jelena.

“Zašto si joj dao glas ako je pjevala falš?”, Pitali su ostali članovi žirija.

“Zato što je direktor rekao tako (mislim da o meni misli Saš Popović)”, odgovorila je Snežana.

“Idi, idi, ove kukce! Ovdje držiš zmiju u krilu”, rekla je ljuta Karleuša direktoru “Velike” produkcije.

“Pjevanje nije bilo dobro, bila je u falšu, nije se obazirala Sneža na uvrede Karleuše.

“Vidiš li kako te pije?! Što dopuštaš?! Ne dopuštaj joj ovo, ali odmah je kazni!” Bila je frustrirana.

Međutim, Snežana nije odustala i rekla je da je Jelenin kandidat “dobro nosila cipele”, budući da je Karleuša pohvalila da joj natjecateljica nije dopustila da problem sa štiklama utiče na nju. U ostatku predstave, njih dvije su se i dalje ignorirale kako se sukob ne bi ponovio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *