Jelena Karleuša zbog smrti svoje majke gubi milion eura: Niko ne vjeruje da je ovo razlog – Dobar Dan

Jelena Karleuša zbog smrti svoje majke gubi milion eura: Niko ne vjeruje da je ovo razlog

Jelena Karleuša je ponovo u centru pažnje svih medija nakon što je isplivala njena afera sa Ognjenom Vranješom.

Pored toga, sada je Karleušina majka preminula a pjevačica se susreće sa novim gubitkom.

Naime, Divna je u šezdeset i prvoj godini života preminula zbog bolesti pluća i problema sa konzumiranje cigareta. Naime, već neko vrijeme je imala probleme sa duhanom te su se stvorile komplikacije. Divna je pronađena beživotan u svome stanu a Jelena je bila u Austriji kada je njena majka preminula. Porodica je pogođena ovim gubitkom a ovo je novi težak gubitak nakon što je otišao legendarni pjevač Šaban Šaulić.

Cigareta je uski cilindar koji sadrži psihoaktivni materijal, obično duhan, koji se valja u tanki papir za pušenje. Većina cigareta sadrži proizvod “rekonstituirani duhan” poznat kao “list”, koji se sastoji od “recikliranih [duhanskih] stabljika, stabljika, ostataka, sakupljene prašine i podnih čistača”, na koje se dodaju ljepilo, kemikalije i punila; proizvod se zatim raspršuje s nikotinom koji je izvađen iz komadića duhana i oblikuje u uvojke. Cigareta se pali na jednom kraju, tjerajući ga da tinja i dopušta udisanje dima s drugog kraja, koji se drži u ustima ili u ustima. Većina modernih cigareta se filtrira, iako ih to ne čini sigurnijim. Proizvođači cigareta opisali su cigarete kao sustav za davanje nikotina u prihvatljivom i atraktivnom obliku. Cigarete izazivaju ovisnost (zbog nikotina) i uzrokuju rak, kroničnu opstruktivnu plućnu bolest, bolesti srca i druge zdravstvene probleme.

Pojam cigareta, kao što se obično koristi, odnosi se na duhansku cigaretu, ali se ponekad koristi za označavanje drugih tvari, kao što je cigareta kanabisa. Cigareta se razlikuje od cigara po uobičajeno manjoj veličini, korištenju obrađenog lista i papirnom omotu, koji je obično bijele boje. Omotači cigareta obično se sastoje od lista duhana ili papira umočenog u ekstrakt duhana.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *