JELENA KARLEUŠA STIGLA NA “PINK”! Njena REAKCIJA nakon izlaska iz automobila ŠOKIRALA sve prisutne!

0
300

Jelena Karleuša je neko ko je definitivno među najuticajnijim javnim ličnostima kako u Srbiji tako isto i u regionu. Oduvijek je bila neko ko bez dlake na jeziku govori o bilo čemu, koja ima svoje mišljenje na sve aktuelne teme, bila to politika, sport, gluma, muzika i tome slično, a sve javno iznosi bez bilo kakvo ustručavanja, a pretežno to radi preko svog profila na Instagramu gdje je ona i više nego aktivna.

Tu možemo pored njenih mišljenja i stavova da vidimo i njena izazovna izdanja, snimke sa njenih nastupa, koje svakog ostavljaju bez daha. Nedavno je ona itekako iznosila svoje mišljenje povodom dva nezapamćena zločina koja su se desila na početku ovog mjeseca, a također prije nekoliko dana ona se oglasila i obrušila se na starletu Tamaru Đurić, koja je u emisiji kod Ognjena Amidžića spominjala sve pjevače, pa između ostalog i nju. Nakon toga oglasila se i Tamara koja nije ostala dužna pa je na Jelenin račun ona izgovorila sve i svašta.

Ono što je sve iznenadilo jeste to da je ona večeras gostovala na Pink televiziji na kojoj je do jučer bila zabranjena. Ona se godinama nije pojavljivala na ovoj televiziji, dok je prije nekoliko godina ona bila u emisiji kod Ognjena, i nakon toga opet se nije pojavljivala, ali se prije nekoliko dana pojavila reklama na kojoj se najavljuje njeno gostovanje u emisiji “Hit Tvit”, a pjevačica je danas to potvrdila. Novinari su se svakako našli ispred Pinkove zgrade i ispratili njen ulazak u ružičastu televiziju. Ona nije nešto bila raspoložena da razgovara sa novinarima, stala je kratko, pozirala, a onda je ušla u zgradu. Detaljnije u video snimku ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here