JELENA ĐOKOVIĆ JEDE SAMO OVAJ SLATKIŠ: Nema šećer, a PREUKUSAN JE – sve sastojke već IMATE U KUĆI

0
735

Kako ste i sami mogli da zaključite danas ćemo da pišemo o Jeleni Đoković, koja je spruga našeg najboljeg tenisera Novaka Đokovića. Navikli smo na to da ona vrlo često bude tema u domaćim medijima, a ono što moramo da kažemo jeste to da su mišljenja o njoj u javnosti podijeljena, pa tako je mnogo onih koji je vole i podržavaju, ali sa druge strane ima mnogo i onih koji baš i ne gaje neke posebno lijepe simpatije prema njoj.

Kada je ona, ali i Nole u pitanju, svima nam je poznato da oni maksimalno izbjegavaju prerađenu hranu, pa je samim tim logično da će oni za običnu čokoladu da nađu neku zdraviju varijantu i nešto što je napravljeno bez pečenja i sa prirodnim sastojcima. Jednom prilikom Jelena je govorila o tome da ove energetske bombice nikada nemaju isti ukus, i to zbog toga jer ona svaki put eksperimentiše, pa dodaje neke druge sastojke, ali ono što se nikada ne mijenja jeste to da one ne sadrže gluten niti šećer, a da su zapravo jako ukusne.

Upravo o tome ćemo danas da pišemo, tačnije donosimo vam jedan veoma jednostavan recept koji upravo Jelena najčešće koristi kada priprema ove slatkiše. Za ovo vam je potrebno vjerovali ili ne samo pet minuta posla, i samo 4 namirnice, a vjerujemo da ih svi vi već imate u svojim domovima. Sastojci su: 1 šoljica indijskog oraha (ili orašastih plodova po izboru) 8 urmi koje nemaju koštice, ili umjesto njih neko drugo suho voće pp vašem izboru, zatim 2 kašike kakao praha 2 kašike kokosovog ulja (ili badem maslaca). Ostatak teksta pročitajte ovde.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here