Ceca je oduvijej bila tema. Njen život je postao poznat kada se udala za Arkana. Iako je i tada bila poznata, ipak nije toliko.

Ona je naravno mislila da je život lijep i da ce sve biti kako treba. Što se više bližio dan vjenčanja, ona je sve bila sretnija.

Kada je napokon došao taj dan ona je bila najsretnija žena na svijetu. Međutin to nije dugo pottsjalo. Nekoliko godina poslije Arkan je upucan.

Iako i dan danas postoje razne priče kako je Arkan živ, malo ljudi vjeruje u to.

Ceca to sve dobro podnosi

Ona je sad svu energiju usmjerila na spremanje svadbe za Veljku i njegovu buduću suprugu Bogdanu.  Ono što se još priča jeste da se uskoro udaje Anastasija za svog dečka, ali zapravo izglda da neće još njer je nedavno izjavila da joj je karikera na prvom njestu

Image result for doris dragovic

Inač eprocurila je informacija da je Doris Dragović Bila Arkanova ljubavnica. Postavlja se pitanje da ,i se ona i Ceca ne podnose upravo zbog ljubavi prema Arkanu. Mnogi navode da je ona bila sa Arkanom, da je bila njegova ljubavnica, a da je zbog toga Ceca mrzi i zbog toga je netrepeljivost među njima.

Čitava situacija i relacija Arkan – Ceca, obavijena je velom tajni. Niko tačno ne može tvrditi šta se dešavalo, a mnogo toga se priča i piše. Ali sve dok je svijeta izgleda da će biti mnogo priče oko toga.

Šta vi mislite o čitavo ovoj situaciji? Da li  je zaista vjerovatno da je Doris bila arkanova ljubavnica?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here