“JA NE PIJEM KADA RADIM, ALI LOMIM ČAŠE NA DOBRE PESME!” Jana stigla na venčanje Đanijevog sina, pa progovorila o OVOME!

0
217

U nastavku današnjeg članka ćemo da se bavimo sa novostima koje nam dolaze sa naše domaće javne scene, a naša tema će da bude jedna od naših najpoznatijih pjevačica, a to je Jana Todorović. Naime, ona se na domaćoj estradnoj sceni nalazi i nekoliko decenija, a svoju zavidnu i sjajnu karijeru ona je izgradila isključivo sa dobrim glasom, trudom i radom, bez skandala i raznih priča koje se inače znaju vezivati za neke naše javne ličnosti.

Pjevačica je i dalje aktivna kada su nastupi i koncerti u pitanju, za koje se uvijek traži karta više, a atomsfera koju ona uvijek napravi je neponovljiva i za pamćenje. Pjevačica je bila jedna od brojnih gostiju na vjenčanju mlađeg sina našeg poznatog pjevača Đanija, koji je oženio sina Marka Trajkovića. Mladenci su se zajedno sa gostima okupili ispred hrama Svetog Save, gdje se održalo crkveno vjenčanje, a onda se slavlje nastavilo u jednom prestoničkom hotelu, gdje je između ostalog bilo i mnogo Đanijevih kolega. Pjevačica je kratko razgovarala sa novinarima koji su bili okupljeni ispred hotela.

Tako je ona rekla da inače kada radi, da ona ne pije, ali da će ovo slavlje da bude izuzetak, pa je dodala i to da se ona više viđa sa kolegom Đanijem, a rjeđe sa njegovom suprugom Slađom, ali vjeruje da je ona čak i luđa od njega, jer oni su godinama u braku, pa se ona poslužila sa starom izrekom “s kim si takav si”. Jana je rekla i to da ona lomi čaše uz dobre stare pjesme, a onda je govorila i o mamurliku pa je rekla da je čula da imaju neke nove infuzije koje se primaju, ali ona se drži onoga što su je njeni roditelji učili, a to je da kada si mamuran da se pije raso. Detaljnije intervju sa pjevačicom pogledajte u video snimku ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here