U današnjem članku donosimo vam priču koja će zasigurno biti najčudesnija ispovijest koju ćete imati priliku čuti danas, ako ne i cijeli tjedan. Točnije, dijelila ga je žena koja živi u američkoj državi Wyoming i svake je zime imala posebne goste koji je ugošćuju kao pravu domaćicu.

Naime, Cheyenne je u zimskim mjesecima nekoliko godina hranila jelene, a na nju su se toliko navikli da je dolaze pozdraviti. Ne radi se o jednom ili par jelena, ali cijelo stado redovito dolazi u njezin dom, a neki nisu ni gladni, već jednostavno posegnu za svojim prijateljem kada drugi odluče na to. Ispod možete vidjeti nevjerojatne fotografije koje je snimila od nekih svojih najmilijih dok je bila zauzeta jelom i druženjem s jelenima, koje može i sama nazvati, jer je neke počela prepoznavati po sitnim detaljima, pa im je dala ime.

Cheyenne je velika ljubiteljica životinja, i dok joj je u početku ostavljala hranu ispred kuće, već su je toliko navikli da jede čak i kad je bila tamo, pa čak i da joj vjeruje do te mjere da su joj dopustili da priđe svojim mladuncima. ,

Ispod vam donosimo video prilog za koji jamčimo da će vas ostaviti bez daha i zaista će vas oduševiti. Komentari na video stigli su sa svih strana, a on je oduševio sve one koji vole životinje i kojima je jako drago vidjeti sličnu gestu.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here