IVANA VIDA, ŽENA NOGOMETNOG REPREZENTATIVCA DOMAGOJA VIDE, PRATITELJIMA NA INSTAGRAMU POŽALILA SE NA SVOJU SPREMAČICU.

Kakvu spremačicu imam, bolje da je nemam, Ivana Vida je napisala, a svojim pratiteljima je omogućila da anketom odluče da li će njena zaposlenica dobiti otkaz ili će Ivana sama prati svoju odjeću.

Njih 77% je za sad odlučila kako bi Ivana trebala sama prati svoju odjeću, a inače, ženu reprezentativca Hrvatske je naljutilo to što se njen pulover sa potpisom Alberte Ferretti u pranju stisnuo.

Loading..

Iako je poslije svjetskog prvenstva dijelila sve sa javnošću, konstantna medijska pažnja kao i lažni profili sa njenim fotkama na Instagramu su Ivanu natjerali da zaključa privatni profil, iako je čak 108 hiljada ljudi prati.

Ferretti joj je proširio širinu svoje tvrtke izvan Italije, počevši s kupnjom zgrade na 56. zapadnoj 56. ulici u New Yorku. Započela je Aeffe U.S.A., koja je proizvodila i distribuirala odjeću Moschina, Rifata Ozbeka, Jean Paul Gaultiera i Narcisco Rodrigueza.  Aeffe je u vlasništvu Ferretti i njezina brata Massima.  Lokal je također postao središte za marketing vlastitih zbirki.

Do 1998. otvorila je butike za prodaju svojih potpisa i linije Philosophy di Alberta Ferretti u Bergdorf Goodmanu. Zatim je dobila svoju početnu američku samostalnu trgovinu u SoHo. Ovaj posao, u blizini ulice Prince, isključivo je za njezinu zbirku filozofije. Riječ je o jeftinijem izdanju Ferrettijeva potpisa, namijenjenom mlađim ženama. Za razliku od većine dizajnera, započela je butike za svoje sekundarne linije prije otvaranja vodeće trgovine za svoju kolekciju potpisa. Ferretti’s West Broadway zgrada nalazi se u neposrednoj blizini knjižare Rizzoli.

To je gradska kuća izgrađena krajem 19. stoljeća. Obnovljena je s trospratnim staklenim pročeljem i krovnim prozorima, tako da je unutrašnjost bila ispunjena prirodnim svjetlom.  Trgovinu je projektirao manhattanski arhitekt David Ling. To je pristanište bijele trgovine od 93 m2.  Ferretti je potpisao ugovor o licenciranju s tvrtkom Procter & Gamble za liniju mirisa 2000. godine.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here