Suprug glumice Doris Pinčić Rogoznice, Boris Rogoznica, objavio je na društvenim mrežama poruku koju je od svoje ljepše polovine dobio, što je pokrenulo niz različitih komentara.

Doris Pinčić Rogoznica, hrvatska glumica koja je u našoj javnosti dobro ostala poznata iz popularne serije koja se prikazuje pod nazivom ‘Larin izbor’, između poslovnih obaveza uspješno balansira sa onima koje ima oko dvoje djece, a suprug joj pruža veliku pomoć u tome.

Ali, on se sa njom često šali tako što objavljuje na društvenim mrežama njihove privatne prepiske, pa je i ovaj put bilo tako kada je podijelio javno listu zadataka koju mu je Doris dala.

-Znači: staviti veš nek se osuši, poslije toga odvesti Donata, kupiti čarape i cipele, odvesti Ritu kod veterinara. Stavi da se peku bataci s krompirima kad se vratiš kući, ubaci mrkvu i ostalo povrće i opeglaj za to vrijeme sve što se već osušilo. Stavi sve, sve, sve stvari sa taburea i one koje su oko njega u kofer. Pokupi košulje s kvake od vrata i moju crnu haljinu i uzmi svoj crni sako iz ormara. I dođi ispred Narodnog radija u 12.30 po svoju voljenu ženicu. Može?, napisala mu je supruga.


Zasigurno da ne bi mnogi muževi uradili ovakve stvari za svoju ženu, svakako ne oni koji nemaju suosjećanja i poštovanja za osobu pored koje se bude i koja im je podarila djecu.

Nažalost, danas je to postala tema ismijavanja i mnoge muškarce iz tog razloga prozivaju ‘papučarima’. A kako biste vi postupili da od svoje žene dobijete ovakvu poruku?

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here