Džejla Ramović nakon pobjede neće odabrati glazbu.

Iako su mnogi mislili da će se Džejla Ramović upisati na glazbene studije, to nije bio slučaj. Vjerojatno će se upisati na Ekonomski fakultet, kaže da i sama želi biti menadžerica.

Mnogi su mislili da će se Džejla posvetiti glazbi, ali sada joj je prioritet upisati fakultet. Trenutno ide u Ekonomsku školu u Goraždu, ali također planira nastaviti u tom smjeru.

Ne zna se hoće li istražiti u blizini svog mjesta ili će otići dalje, možda čak i vani. Ipak, ona je djevojka koja zna što želi.
Njene sestre trenutno studiraju u Mostaru i Sarajevu i vidjet ćemo što je odabrala.

Podsjetimo da je Džejla Ramović pobijedila u Zvezdama Zvezde. Mentorica joj je bila Marija Šerifović koja joj je pružala svu potrebnu podršku. Jayla je nesumnjivo tvrdila pobjedu. Ima dvije sestre Leilu i Šejlu, a na Instagramu je popularna i njezina mama Edita, koja je lijepa. Čak je i Jelena Karleuša rekla da joj se sviđa.

Njene sestre Lejla i Šejla imaju puno sljedbenika na Instagramu, a popularnost su stekle otkad je Džejla pobijedila.

Sve četiri su vrlo popularne. Sada su na meti medija jer se zatvor još uvijek mora nositi s raznim pozivnicama i gostovanjima na gostovanjima. Sada se mora suočiti s različitim komentarima kojima je bila izložena. Jer pobjeda nosi i neke odgovornosti. Džejla će to moći preuzeti, u to ne sumnjamo.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here