Zahvaljujući ljubavniku, moj brak se očuvao.

Imam trojicu sinova, supruga i ljubavnika, a 37 mi je godina. Moja mama mi je predložila prije pet godina da pronađem sebi nešto sa strane kako bih se opustila, zato što sam baš bila pod stresom tih dana. Suprug mi je terenski radnik, ne dolazi iz Rusije po šest mjeseci, ganja novac, karijeru…

Želi vikendice, kuće, stanove i ja mu nisam bila prioritet nego tek na nekom 10. mjestu u životu. Prosto je bilo očigledno sa 32 godine koliko sam tada imala, da mi nedostaje da me neko zadovoljava svaki dan, da me usrećuje, a to je primijetila i moja mama. Uvijek sam vrhunski izgledala i nije mi trebalo dugo da pronađem sebi pravi komad piletine.

Meni 32, njemu 24 godine, košarkaš… uh pravo me učinio sretnom, pretvorio me u posve drugu osobu, ispunjenu i sretnu. Bukvalno shvatite ovo ispunjenu, nismo bili oprezni pa sam ostala u drugom stanju. Neviđen problem zato što tada četiri mjeseca nije bilo muža kući, razmišljala sam da abortiram ali me bilo strah. Kad mi se suprug vratio iz Rusije, bila sam drugi mjesec trudna, nisam noćima spavala, nisam znala šta da radim i mama mi je rekla da trudnoću krijem sljedeća dva mjeseca koliko je trebao moj muž biti kod kuće.

Uradile smo tako, kad je postalo očito da sam u drugom stanju, krila sam se u kući kod mame, a srećom Bog ima milosti, gotovo 15 dana sa zakašnjenjem sam rodila i to u potpunosti zdravo dijete. Mama me naravno porodila, a otišle smo u knjigu rođenih upisati mog sina i poslije nekih 20 dana.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here