IMA LI IKOG DA NIJE OVDE? Neviđene slike sa Zlatibora i Zlatara za praznike, nema gde igla da padne: Cena kafe ostavila turiste u čudu, ovo je spisak TROŠKOVA (FOTO)

0
238

Još jedna jako zanimljiva tema za vas u nastavku današnjeg članka, a vjerujemo da će vam biti od velike koristi, posebno onima koji planiraju u skorije vrijeme, ili čak za vikend da posjete Zlatibor, ili bilo koju drugu planinu u Srbiji. Sudeći po broju ljudi koji su stigli na zapad Srbije, na planine, postavlja se pitanje, da li je iko ostao u gradovima, jer je na hiljade posjetilaca stiglo upravo na Zlatibor, dok je lijep i sunčan dan itekako obradova skijaše, ali posebno one koji vole da šetaju.

Tako je jedan od brojnih turista na Zlatiboru govorio za domaće medije, pa je rekao sljedeće: “Snega ima dosta, a nije ni toliko hladno, tako da nas je poslužilo lepo vreme. Bašte kafića su pune, a cene su skroz realne, domaća kafa se može popiti za 150 dinara i to samom centru, dok je komplet lepinja koja važi za specijalitet ovog kraja u restoranu oko 400 dinara”, rekao je on. Sljedeća veoma zanimljiva stvar jeste to da iako su novogodišnji i božični praznici odavno prošli, cijene se nisu mijenjale, a o njima govorio je Branko Pucarević, koji je inače direktor TO Zlatibor, koji je rekao sljedeće:

“Za jednu porodicu može se iznajmiti kuća od 80 evra dnevno, pa sve do 120 u zavisnosti od usluge. Dok se cena u hotelskom smeštaju kreće od 3500 dinara pa na više, takođe u zavisnosti od toga da li je u pitanju prenoćiošte ili polupansion”, kaže Branko. Inače veliki broj posjetilaca bilo je i na Kamenoj Goru, a prema onome što turisti kažu cijena punog pansiona je 3 hiljda dinara, pa su nekako cijene prilagođene svačijem džepu. Vaša mišljenja? Pišite nam u komentarima ispod.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here