IMA DA SE ŠOKIRATE kad vidite ko je u pitanju…”VOLIMO SE”, ŽENI SE GILE! Pevač se nakon RAZVODA zaljubio do ušiju: EVO KAD ĆE STATI NA LUDI KAMEN…

0
788

Domaća estrada tokom novogodišnjih i božićnih praznika postaje središnje mjesto zbivanja, gdje se svi umjetnici pripremaju za nastupe i pojavljivanje u novogodišnjim emisijama. Tv kuće se trude privući najveće i najpoznatije zvijezde kako bi njihovi novogodišnji programi bili što atraktivniji. Tv Pink, kao jedna od najpopularnijih televizija u regiji, često privlači pažnju najpoznatijih izvođača i gledatelja širom Balkana, čineći svoj novogodišnji program vrlo poželjnim mjestom za nastupe.

Amar Jašarspahić Gile, popularan pjevač i bivši pobjednik popularnog muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“, privukao je pažnju javnosti svojom uspješnom karijerom i turbulentnim ljubavnim životom. Iako je stekao veliku popularnost i ljubav publike, njegov privatni život nije uvijek bio bez problema. Brak s prvom suprugom završio je razvodom, a iako su ga mediji povezivali s kolegicom Milicom Todorović, te priče su bile samo tračevi.Amar je istakao da mu je najvažnije biti sa svojim sinom i da je proveo kvalitetno vrijeme s njim na zimovanju te mu pripremio poseban paketić iznenađenja. Također, izrazio je nezadovoljstvo situacijom na poslovnom planu tokom 2021. godine, jer je imao poteškoća s finansijama i manjkom posla. Sada je fokusiran na svoju porodicu i ljubav prema svom sinu.

Iako ne žuri u novu vezu i brak, otvoren je za ljubav ako se prava osoba pojavi u njegovom životu. Također je najavio izlazak prelijepe balade koja će opisivati njegov život, a očekuje se da će biti dostupna publici do Nove godine. Sretan je što može provoditi vrijeme sa svojom porodicom i uživati u trenucima s sinom. Gile je poznat po svojoj emotivnoj i prepoznatljivoj interpretaciji balada, a njegovi nastupi su često dobro prihvaćeni kod publike. Iako je njegov profesionalni uspon bio uspješan, mediji su pratili i njegov ljubavni život, koji je često bio tema tračeva i špekulacija u medijima.

Preporučujemo

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here