Roditelji su prvi superheroji s kojima se susrećemo u životu i njihova osobnost neopisivo utječe na stvaranje djetetove ličnosti. Prioriteti koje promiču postaju njihovi, njihovi se principi odražavaju samo na njihovoj djeci i tako dalje. Stoga je važno da se uloga roditelja ne uzima olako i da postanete svjesni da će onog trenutka kada postanete majka ili otac postati središte čitavog svemira i prestati razmišljati o sebi kao o prioritetu.

Svi se slažu da majku i sinove razvijaju posebnu vezu, a isto tako i očevi s kćeri. To ne znači nužno da više vole jedni druge, već su jednostavno više vezani jedni za druge i imaju drugačiji odnos od drugih. U današnjem članku donosimo vam nekoliko nevjerojatnih ilustracija koje pokazuju kakav je odnos otac-kći, a to je teško objasniti riječima. Umjetnica po imenu Snezhana Soos pokušala je to s crtežima, a većina se slaže da je to prošlo dug put, a sami možete prosuditi.

Bez obzira na njihove odgovornosti, očevi se nikada ne mogu oduprijeti onome što je kćerima zanimljivo i čemu se raduju te entuzijazmu koji moraju podijeliti s nekim i bilo kim drugim, osim sa tatama koji su uvijek tu da slušaju o čemu se radi.

Njihova najsmješnija strana dolazi kada se pojave prvi dječaci, jer su uvjereni da će netko nadvladati naklonost njihove djevojčice, iako duboko u sebi znaju da je njihova uloga nezamjenjiva.

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here