Na internetu se pojavila još jedna lična ispovijest, koja je podjeljena da je pročitaju i drugi, a ovoga puta se radi o jednoj djevojci koja ima samo 20 godina i koja je htjela da podijeli sa drugima jedno svoje loše iskustvo.

Naime, ona je u svojoj ispovijesti napisala kako je imala jednu situaciju poslije koje se nikada jadnije nije osjećala, i sve to nakon što je spavala sa muškarcem koji je 50 godina stariji od nje.

Napisala je ta djevojka da je tog starijeg gospodina upoznala na jednoj luksuznoj zabavi i da joj se predstavio kao milijarder i vlasnik više firmi, te da ujedno ima i veliku jahtu kao i vilu na obali u kojoj živi sam. Te noći je ona sa tim čovjekom završila u krevetu u jednom skupocjenom hotelu gdje sobe nisu niti malo jeftine. Nakon toga su se skoro svaki dan čuli telefonom, ali je on uvijek imao neke poslovne izgovore kada bi ona upitala kada će se ponovo sresti.

Loading..

Od te noći sa seksom je prošlo desetak dana i ta djevojka je krenula taj dan na pijacu da kupi neke osnovne namirnice i bila je veoma neprijatno iznenađena kada je za jednom od tezgi ugledala svoga milijardera kako prodaje krompir. Samo ga je pogledala, a i on je nju prepoznao i mada je bio otkriven, ponašao se prema njoj kao da je sve normalno, i kao da se nije mnogo toga desilo između njih.

Napisala je da se nikada nije jadnije i prljavije osjećala i da je shatila da je spavala sa čovjekom koji joj može biti djed samo zato jer joj je rekao da je bogataš te da je postala sve ono što je mislila da nikada ne može postati i da je postala jedna od onih djevojaka koje je prezirala, a to su one koje će uraditi sve za svoju liču korist, bez obraza i srama. Ali je shvatila da je i taj djed rizikovao popriličnu količinu novca za sobu u hotelu, za šampanjac i hranu samo da bi joj pokazao da je bogat i da bi je odveo u krevet, pa se sa pravom zaoitala ima li uopšte iskrenih ljudi na ovome svijetu.

 

 

 

 

 

Loading..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here